Daar sta je dan. Net nieuw in de or. Je eerste vergadering misschien net achter de rug. De notulen en andere belangrijke stukken in je mailbox. En nu? Je wilt het liefst zo snel mogelijk gelijk opgaan met de andere or-leden. Weten wat je rechten, plichten en mogelijkheden zijn. En hoe je effectief met je bestuurder en achterban kunt communiceren. Speciaal daarvoor hebben we het pakket ‘Nieuw in de or’ samengesteld.  

WAT HOUDT DIT PAKKET IN?  

BASISCURSUS MEDEZEGGENSCHAP
Deze basiscursus zorgt ervoor dat jij als nieuw or-lid snel aansluiting vindt met de ervaren leden. Je leert alles wat je moet weten om je werk als or-lid optimaal uit te voeren.

TRAINING COMMUNICEREN MET DE ACHTERBAN
De achterban. Het is zo belangrijk om te weten wat daar speelt. Je vertegenwoordigt immers hun belangen. Maar hoe bereik je je collega’s het beste…? In deze eendaagse training gaat het over wat hiervoor nodig is en hoe je sociale media hierbij kunt gebruiken.  

TRAINING COMMUNICEREN MET DE BESTUURDER
Krijg inzicht in de werkwijze en de gedachtewereld van je bestuurder en leer in deze eendaagse training als or-lid krachtig en doelgericht op te treden!  

BOEK IN HET DIEPE
Hét boek voor het beginnende or-lid. Onder het motto van ‘de meeste or-leden worden in het diepe gegooid en moeten maar zien hoe ze leren zwemmen’ wijst de auteur je op praktische wijze de weg in de wereld van or.    

WEBSITE OR IN DE PRAKTIJK
Deze nieuwe kennisbank helpt de OR verder. Je vindt er alle info die de or móet weten. Een verzameling van wetgeving, toelichting, jurisprudentie informatie van verkiezingen tot vergaderen en van achterban tot arbeidsomstandigheden. Deze zijn gemakkelijk per thema terug te vinden. Samengesteld en bijgehouden door een deskundig team. Ontdek ook de handige checklists, tools en stappenplannen.

> Vraag vrijblijvend de brochure van dit pakket aan