Gratis whitepaper

De ondernemingsraad van de toekomst

In zijn boek De ondernemingsraad van de toekomst geeft Peter Heijmann zijn visie op de rol van de OR in de dynamische veranderingen in organisaties.

Het betekent dat ook de ondernemingsraad zich zal moeten aanpassen en dus ook mee moet veranderen. Van een soort “politieagent” in de zin van de oude Wet op de ondernemingsraden (WOR) zal de veranderslag moeten worden gemaakt naar de strategische en dus ook in het strategisch beleid van de onderneming meedenkende OR. Een OR die zijn meerwaarde aantoont door een constructieve maar ook kritische “sparringpartner” van de ondernemer te worden.”

In deze whitepaper krijg je een heel hoofdstuk uit het boek aan waarin Peter een vijfstappenplan voorstelt om proactief aan de slag te gaan met initiatieven voor verandering.

Bekijk het 5-stappenplan en download de gratis whitepaper >>
 

Kom je ook naar Futureproof medezeggenschap op 25  november?
Dan ontvang je een gratis exemplaar van De ondenemingsraad van de toekomst!

Ja, ik wil graag de gratis whitepaper ontvangen:

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.